BLI BÄTTRE TRÄNARE BEHANDLARE COACH

Vill du bli den bästa tränaren i stan, skapa framtidens idrottare eller hjälpa dina kunder leva smärtfritt? 
Med våra utbildningar får du alla verktyg som behövs till att skapa smärtfria individer med atletiska resultat.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Kvalitet
Digitalt
Smärtfria Resultat
Vart du än är
Prestationsinriktat

GÅ FRÅN BRA TILL VÄRLDSKLASS

Missa inte nästa intensivutbildning som sker LIVE på vårt AO Center i Stockholm, Hammarby Sjöstad (Lugnets allé 5). Perfekt för dig som vill bemästra behandling, prestation & återhämtning. Boka din platts här

Framgångsrika träningsmetoder.

Med våra digitala utbildningar kan du förvänta dig en hel del djupdykning i ämnen såsom fascia, träningslära, nutrition och mycket mer fast på en helt ny nivå! Här får du lära dig hur du skapar magiska, framgångsrika resultat för dina kunder, atleter och även dig själv.

Här ser vi till kunden och atletens behov, hur vi anpassar verktygen för att de ska nå sina mål, med sjuka resultat som dessutom ger en smärtfri vardag.

Perfekt för dig som är tränare, behandlare, coach eller atlet som vill vara steget före alla andra.

Vi dyker oss djupare ner i kroppens alla funktioner och förmågor.

Vi kommer nämna olika muskelgrupper, biologisk- & fysiologisk påverkan samt individuella behov/skillnader, där ord från grundläggande anatomi, fysiologi & näringslära kommer benämnas. Det är inget måste att kunna dessa till punkt och pricka, men vi kommer inte utbilda dig i namnen utan förutser att du antingen kan detta själva eller lägger ner egen tid på att lära dig – vilket vi alla bör göra oavsett om vi är tränare, behandlare eller coach. För i våra kurser kommer vi grotta ner oss i träningen, förberedelsen & återhämtningens alla hörn och vrår.

Vi förutsätter därför att du som vill gå en kurs hos AO Academy, är villig att dedikera dig till ämnet, för det är då du lär dig skapa magiska resultat för dina kunder, atler och även dig själv.

POWERPOD

Podden som hjälper atleter, tränare & motionärer att optimera sina resultat, vanor & mindset. Ta del av våra power-avsnitt, för att få så mycket kunskap som möjligt på kort tid. Här skippar vi småpratat & går rakt på sak för ren inspiration som du kan applicera direkt i livet. Tryck här för att komma till podden

Hör gärna av er med ämnen som ni vill veta mer om på podcast@aoperformance.se