fbpx

utbildningar

Våra utbildningar

Välkommen till Sveriges bästa praktiska utbildning. Vi har samlat alla dom kraftfulla verktyg vi använder idag för at kunna ge er maximala resultat på era klienter och patienter. Jobbar du med att hjälpa andra idag med träning, näring behandling eller coaching så har du verkligen inte råd att missa detta.

Detta kommer vara ditt livs investering både för dig själv men framförallt för dina klienter och patienter. Förbered dig på att bli fullbokad.

AO är de första och sista bokstäverna i det grekiska alfabetet. Utöver betydelsen ”allt däremellan” ser vi stor liknelse till de svenska uttrycken ”A och O” som kommer från grekiskan ”Alpha och Omega” vilket betyder ”det viktigaste” och ”från början till slutet”. Från det teoretiska A till det praktiska O, från Alpha-barnen och ungdomarna till Omega-idrottsstjärnorna, från början till slutet.

We have to appreciate that we have to find out information, but if the research is not done during function then we have to think about this information as kind of relative not absolute.

Dr. Dave Tibero

För vem är dessa utbildningar?

För dig som vill ligga längst fram som tränare, coach eller terapeut.
För dig som vill göra skillnad i andra människors liv.
För dig som vill vara fullbokad och få sms dagligen om hur du har förändrat livet på någon.
DU som vill bli en bättre praktiker och verkligen kunna omsätta det teoretiska till det praktiska med resultat du inte trodde var möjlig.
För dig som vill hjälpa människor med smärta att kunna röra sig bättre och få resultat dom inte kunde drömma om?
För dig som vill hjälpa idrottare nå sin maximala potential.

Är du redo att göra det med sanna principer, med överlägsna strategier och individuellt anpassade övningar som gör skillnad på riktigt och som är långt ifrån standardprotokoll som sällan eller aldrig funkar?

Boka din plats idag, fast bara om du vill ha overkliga resultat. Vågar du stå bredvid och missa detta?