Gå med AO performance

Tillsammans är vi starkast, därför har vi på AO skapat Facebook-grupper för att DU ska nå din fulla potential. Vem du än är, vart du än är ska du kunna hitta inspiration & motivation till att fullfölja löftet till dig själv. Här behöver du inte vänta tills du är redo, tillsammans blir vi redo!

Mindset 2.0

Hur du bygger starkare mindset för magiska prestationer.

Känner du att du har mer potential i dig så är denna grupp för dig! Här kommer Andreas Öhgren & Gunnar Karlin hjälpa dig bygga en mentalitet som tar dig dit du vill! I denna gemenskap kommer du få ta del av ett djup, bredd och höjd i både kunskap och egna erfarenheter från tusentals timmar av möten och kurser från både Andreas och Gunnar. 

Vi gör detta TILLSAMMANS och du kommer få svar på frågor du inte visste att du hade om dig själv för optimal utveckling och framgång. 

En grupp för alla som vill bygga en oslagbar mentalitet som gör att du kan uppnå dina drömmars mål!

Fascia Explained

- for Nerds, Coaches & Therapists

Hur du går från bra till världsklass som tränare, terapeut, coach eller behandlare.

Vi på AO vet att alltför många människor rör sig dåligt, har ont och inte är nöjda med sina resultat. Varför? För att de inte vet hur de ska träna eller hur de ska ta hand om kroppen. Genom att träna via AO’s metoder hjälper du dina kunder (och dig själv) att skapa förutsättningar för att nå både hälsa, glädje och prestation i sporten.

Movement Alliance är en grupp för alla oss tränare, coacher och behandlare som är redo att inkludera framtidens träning i dagens sport. Tillsammans är vi starka och med inspiration från varandra kommer vi skapa atleter med magiska resultat i träningen, utan smärta och med glädje till rörelse för at må bättre och vilja prestera bättre.

Performance Club

Hur du skapar kontinuitet och kvalitet som atlet för att nå din fulla potential.

Tränar du hårt men utan resultat? Vaknar du med smärta och värkande muskler? Du är inte ensam, men nu kan du få lösningar till problemen! Här på AO Performance finns möjligheten att träna utan höga skaderisker, eller smärta. Möjligheter som hjälper dig uppnå full potential oavsett vilken nivå du befinner dig på. Nu bara en gruppchatt bort!

Performance Club är en grupp för alla våra AO atleter som vill bli 1 % bättre varje dag. Här ser vi till helheten där både kroppen, sinnet och drivet går hand i hand för att ge dig bästa förutsättningarna till att uppnå din fulla potential! Här vågar vi ta sikte mot främsta eliten, för vi vet aldrig hur långt vi kan komma om vi aldrig försöker från första början.

Join our newsletter

* indicates required
Språk

Här med godkänner jag att AO får skicka nyhetsbrev som innehåller kunskap, information och tips relevant inom hälsa, träning och livsstil

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.