Gå med AO performance

Tillsammans är vi starkast, därför har vi på AO skapat Facebook grupper för att DU ska nå din fulla potential. Vem du än är, vart du än är ska du kunna hitta inspiration & motivation till att fullfölja löftet till dig själv. Här behöver du inte vänta tills du är redo, tillsammans blir vi redo!

Mindset 40+

Hur du bygger starkare mindset för magiska prestationer.

Är du man 40+ och känner att du har mer potential i dig så är denna grupp för dig. Du har säkert försökt använda mental träning, men inte lyckats och i denna grupp kommer vi hjälpa dig förstå varför och hur vi kan ändra på det tillsammans! Här kommer du få hjälp av Andreas Öhgren – som under 15år+ hjälpt idrottare i yttersta eliten att lyckas med sin träning, ihop med den fantastiske terapeuten Gunnar Karlin som har 40år+ erfarenhet som mental tränare och livsterapeut. 

Andras & Gunnar delar kunskap i alla dimensioner och från egna erfarenheter efter tusentals timmar av möten och kurser. Här vill vi tillsammans med dig som deltagare främja själv-utveckling och hjälpa dig skapa en oslagbar känsla i kroppen! Vi pratar om allt från kommunikation i dig och till andra, i relationer (på riktigt) och besvarar frågor du inte ens visste att du hade om dig själv. Våga ställa frågor och öppna ditt sinne för förändring så du kan uppnå din fulla potential. 

Movement Alliance

Hur du går från bra till världsklass och skapar hållbara atleter.

Vi på AO vet att alltför många människor rör sig dåligt, har ont och inte är nöjda med sina resultat. Varför? För att de inte vet hur de ska träna eller hur de ska ta hand om kroppen. Genom att träna via AO’s metoder hjälper du dina kunder (och dig själv) att skapa förutsättningar för att nå både hälsa, glädje och prestation i sporten.

Movement Alliance är en grupp för alla oss tränare, coacher och behandlare som är redo att inkludera framtidens träning i dagens sport. Tillsammans är vi starka och med inspiration från varandra kommer vi skapa atleter med magiska resultat i träningen, utan smärta och med glädje till rörelse för at må bättre och vilja prestera bättre.

Performance Club

Hur du skapar kontinuitet och kvalitet som atlet för att nå din fulla potential.

Tränar du hårt men utan resultat? Vaknar du med värkande muskler och smärta? Du är inte ensam, men nu kan du få svar till problemet! Här på AO Performance finns möjligheten att träna utan höga skaderisker, eller smärta. Möjligheter som hjälper dig uppnå full potential oavsett vilken nivå du befinner dig på. Nu bara en gruppchatt bort!

Performance Club är en grupp för alla våra AO atleter som vill bli 1 % bättre varje dag. Här ser vi till helheten där både kroppen, sinnet och drivet går hand i hand för att ge dig bästa förutsättningarna till att uppnå din fulla potential! Här vågar vi ta risken mot högsta eliten, för vi vet aldrig hur långt vi kan komma om vi aldrig försöker från första början.