Frågor & Svar

Retur, Frakt & Betalningar

Fake

Ja så länge förpackningen är oöppnad & du har kvittot, så får du pengarna tillbaka för produkten men frakt till och tillbaka står kunden för.
OBS! Dryck & mat kan inte returneras.

Våra fysiska produkter i shoppen kan bara levereras inom svenska gränser, men våra digitala program kan du köpa när som helst, var som helst!

Det varierar. Ett träningsprogram får du direkt i mobilen medan privat online träning behöver skräddarsys och tar minst 1 vecka innan upplägget är klart. En produkt från shoppen kan du få direkt i handen om du köper på plats, annars kan det ta 3-5 arbetsdagar innan leveransen är framme.

Ja, du kan betala med kort så som MasterCard, Klarna & PayPal.

Generella frågor

Fake

A och O” kommer från grekiskan ”Alpha och Omega” vilket betyder ”det viktigaste” och ”från början till slutet”. Det är där denna plattform kommer kunna erbjuda den hjälp som behövs. Från det teoretiska A till det praktiska O, från Alpha-barnen till Omega-idrottsstjärnorna, från början till slutet.

Online träning

Fake

Våra träningsprogram får du behålla livet ut!

Vår online träning är skräddarsydd och sker över abonnemang med kontakt av sveriges främsta fystränare. Varje månad förnyas abonnemanget vilket innebär om du inte säger upp det innan förnyelse datumet kommer du stå för en till månad. En påbörjad månad kan inte returneras.

Våra träningsprogram kan du hitta under sidan “Online Träning” och även längst ner i shopen. Du väljer programmet som intresserar dig och då läggs den i shoppingvagnen som tar dig vidare till kassan.

För varje träningsprogram har vi skrivit ett inlägg med instruktioner, information och recensioner du kan läsa. Du hittar dessa bland våra artiklar.

Självklart! Alla våra digitala produkter kan du köpa när som helst, var som helst.

Nej, endast online träningen sker över prenumeration. våra träningsprogram betalar du endast en gång för!

  • När du köper ett träningsprogram från AO får du tillgång till följande:
  • alla övningar i ditt valda program livet ut i appen “Aflete”.
  • variation i din träning med syfte att ta dig till programmets slutmål
  • Nutritionellt innehåll och återhämtning information (i en PDF som mejlas till dig efter ditt inköpt)
  • Hur du tränar för att nå slutresultatet, vilket inkluderar vad som kan vara bra att tänka på för att optimera dina pass och utvecklingskurva.
  • Videor för varje övning som du kan följa.