fbpx

power & performance

Träningen som kommer förändra ditt och många andras liv.

Idag vill många människor röra sig och träna som atleter. Vi ser varje människa som en atlet vare sig uppgiften är att klara tvätta håret igen vid 80 års ålder, förbereda sig för skidsäsongen eller vinna Stanley Cup. Därför har vi skapat denna utbildning för att dela med oss av dom extremt framgångsrika metoderna vi använder för maximala resultat.
Power & Performance är en tre dagars utbildning där vi dissekerar, utvärderar och lär ut det senaste inom framtidens träning.

Hur stark behöver man egentligen vara? 
Vad är egentligen styrka?
Vad krävs för att kunna utveckla mer speed/power?
Vilken typ av styrka? Max? Snabb? Elastisk?
Kan en atlet bli FÖR stark som det påverkar prestation negativt?

Vi behöver släppa enskilda muskel-tänket och börja tänka helhet. Hur bygger jag en stark kropp på riktigt. Från grunden till världsatlet. Kollagen per gram är starkare än stål och har 6-10 gånger fler sensoriska receptorer i fascian än i muskler. Därför behöver vi förstå fascia på riktigt för att kunna välja rätt övning till rätt individ vid rätt tillfälle.

En annan ingrediens är motor learning, som har studerats väldigt lite. Därför bör styrketräning verkligen handla mer om koordination. Tyvärr är det mesta av litteraturen mekanisk för vi alltid har forskat på döda människor. Resultatet har blivit att vi tränar och rör oss som robotar. Vi behöver träna rörelser och att kunna kontrollera rörelser i hög hög hastighet med belastning. Det är styrketräning på riktigt för idrottare (läs alla människor)

Denna helhetssyn på träning och rörelse kommer förändra, inte bara ditt liv utan även alla du kommer hjälpa i framtiden.

Med tusentals timmar av erfarenheter och feedback från vanliga motionärer till världselitens atleter vill vi skapa möjligheten för dig som tränare/coach/terapeut att ta del av dessa extremt kraftfulla verktyg för att öka förståelsen om vad som krävs för att prestera på vår mest optimala nivå.

BONUS!

Alla tekniker vi går igenom finns samlade på en videobank som alla deltagare får tillgång till efter avslutad utbildning.

Passar perfekt för:

  • Terapeuter som vill utveckla sig mer inom fysträning.
  • Personliga tränare som vill lära sig använda performance-ytorna på gymmet bättre och komma bort från den traditionella maskin-/robot-träningen.
  • Fystränare som vill utveckla sig inom träning/fysträning.
  • Träningsintresserade som vill lära sig mer.
  • Tränare/föräldrar/idrottslärare som vill utvecklas och få inspiration.
Kommande utbildning