Vårt team

Möt teamet bakom AO Performance. Vi kommer göra allt för att hjälpa dig att utveckla de verktyg du behöver för att leva de mål du drömmer om.

Andreas Öhgren

”Jag lever för att hjälpa människor uppfylla sina drömmar och mål.”

Jag blev tyvärr tvungen att sluta med min passion på grund av skador orsakade av en oförståelse för vad rätt träning och näring egentligen innebär. Idag är jag tacksam för denna erfarenhet då den med årens gång utvecklats till en förståelse om hur jag som coach kan hjälpa andra atleter att inte hamna där. Ingen ska behöva sluta eller inte nå sin fulla potential med det man älskar för att man får fel hjälp.

Med 20 års erfarenhet inom branschen som coach och flera tusentals timmar av egna studier känner jag att det saknas den viktiga delen i form av känsla och helhet, det utrymme där teorin överförs till praktiken, något som för mig sammanfattas som ”Konsten att coacha”. Det är just detta jag vill erbjuda dig på AO Performance. Förmelda erfarenheten av att aktivt göra och uppmärksamma om de misstag jag själv har gjort.

Mitt främsta mål är att vi ska ha riktigt roligt som coacher och tillsammans kunna överföra denna glädje till våra idrottare. Jag vill jobba med dig som vill bli en bättre praktiker och hjälpa dig att verkligen kunna omsätta det teoretiska till det praktiska med både tillit och förståelse om varför du gör det. Jag vill att du ska bli en bättre coach, en bättre tränare, en bättre idrottsman, en bättre förälder eller person – eller kanske allt ovan?

Gustav Pettersson

”Prestation för mig handlar främst om ett väl fungerande immunförsvar.”

Mitt genomgående syfte som coach är att erbjuda hjälp till självhjälp. Att få vara med och bidra till människors välmående är det bästa jag vet, främst ögonblicket då insikten uppstår att vi alla besitter förmågan själv att vara sin egna definition av hälsa.

Jag är född och uppvuxen i Luleå och min träningsbakgrund härstammar i en elitsatsande ungdom inom både ishockey och fotboll. En karriär som då dessvärre avslutades pga skador, något jag idag är mest tacksam för då dem har visat sig bli dom största lärdomarna för min karriär som tränare och coach. Där och då skiftades drömmarna om att bli proffs till att bemästra mig själv.

Min specialitet som coach ligger i ett konstant och nyfiket djupdykande i förståelsen om helheten av oss som människor. Med stort intresse för förståelse gör jag alltid mitt bästa att kommunicera detta på varje individs unika sätt att själv förstå. Verktyg jag använder är förståelse inom andning, näring, rörelse, tankar och återhämtning.

Jobbar idag som holistisk livsstilscoach med främsta passion inom näring, integrativ idrottsnutrition och biokemi. Som Näringsterapeut jobbar jag efter den funktions medicinska modellen och fokuserar på helheten hos varje individ, tar hänsyn till hela personen och väger in förändring av livsstilen som första behandlingsmetod.

Varför jag älskar det jag gör är för att jag får möjligheten att dela med mig, lära ut och samtidigt bli lärd av min inspirerande omgivning. Jag älskar att behöva lyssna uppströms, observera det personen i fråga inte säger och förstå orsaken framför symtomet.

Att vara en del av AO Performance teamet är något jag står väldigt ödmjukt och stolt inför. Att få vara med och bidra till en mer förstående och inspirerande omgivning känns oerhört spännande men det jag ser mest fram emot är alla de människor jag kommer träffa, inspireras utav och lära mig från.

Tillsammans är vi starka. Låt oss välkomna utveckling!

Dr Jennie Sandqvist

Jag specialiserade mig i Neurologi på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna där jag samtidigt arbetade med undervisning av både personal och medicinstudenter.

Genom åren har jag föreläst och skrivit flertalet mötessammanfattningar och undervisningsmaterial som berör en mångfald av ämnen såsom hjärntumörer, muskulära sjukdomar, epilepsi, stroke, multipel skleros, degenerativa nervsjukdomar, ALS, interventions behandlingar, akut neurologi och ryggmärgsskador.

Efter många års erfarenhet av akut neurologi och mottagningsarbete subspecialiserade mig i USA inom Funktionsmedicin och grundade företaget Mih Clinic där jag idag är verksam som VD och Överläkare. Kliniken är specialiserad på att hjälpa elitidrottare att nå nya banbrytande resultat med hjälp av Funktionsmedicin och arbetar även med anti-aging samt preventiv medicin inom kroniska sjukdomar.

Mih Clinic för ett samarbete med det amerikanska företaget BioStem Technologies där jag sitter med i styrelsen som medicinsk rådgivare. Det är ett globalt företag som arbetar med innovativa teknologier, främst inom farmakologisk och regenerativ medicin, med mål att vara världsledande. Ett av dess största områden är stamcellsbehandlingar och även pågående forskningsstudier på University of Miami.

Kontakta oss

Fält markerade med * är obligatoriska