Referenser

Cim Nilsson Personlig tränare

För några helger sedan gav jag mig iväg på en två dagars utbildning uppe i Stockholm.


Denna utbildning hölls av Andreas Öhgren, kanske Sveriges främsta fystränare och coach, samt Gustav Pettersson, en näringsterapeut och livsstilscoach av rang.


Jag tar såklart med mig en hel del från dessa dagar, men det finns särskilt en sak som kommer genomsyra allting jag gör framåt, och det är ordet kvalité. Tillsammans skall jag och mina atleter alltid eftersträva kvalité, oavsett övning, oavsett antal repetitioner, oavsett tidspann, allting skall genomföras med kvalité!


Kvalité = Effektivitet = Resultat

Annica Malmberg Fystränare och gruppträningsinstruktör

Jag är helt mållös och euforisk över den utbildningshelg med AOperformance, Power and Performance jag precis har upplevt!


Andreas och Gustav har utöver sin enorma kunskap och passion för sin profession berört mig otroligt mycket på djupet med sitt genuina och kärleksfulla bemötande av mig som individ och även hela gruppen. Deras personligheter och engagemang för oss får direkt hela gruppen att integrera och bli nyfikna på varandra. Magi skapades i rummet. Där och då fanns det inget jag längre, bara vi och oss, ett gemensamt starkt team tillsammans utan prestige med fokus och ödmjukhet till utveckling utifrån varje individs nivå och erfarenhet. Jag har aldrig tidigare upplevt något liknande i utbildningsväg. Att beröras och stimuleras både i kunskap, fysiskt, mentalt och känslomässigt av två närvarande och underbara coacher som i symbios inspirerar och även vill utveckla och sprida sin kunskap vidare i Världen via oss är unikt. De är utbildare och inspiratörer i världsklass du inte vill missa!


Till Andreas som jag klickade direkt med vill jag säga…
-Tack för att du delar med dig av din passion och livshistoria som har gjort dig till den du är idag! Tack för att du gör träningsbranchen lite mer human och ödmjuk! Tack för att du ligger steget före! Jag har funnit en ny inspirerande stjärna i dig!

Johanna Engberg Personlig tränare och fotbollsspelare

En ren ära att få vara en av få deltagare i första upplagan av Andreas och Gustavs Power & Performance. En extremt lärorik helg där de fick med så många viktiga moment gällande rätt kost, återhämtning, sömn och framförallt prestation i sin helhet.

Fantastiska killar som är experter inom sina områden och delar med sig av flera års erfarenhet. Utbildningen innehöll mycket praktiska moment vilket jag personligen tycker är de mest lärorika. Det bästa av allt var att gruppen deltagare var liten, vilket ger en väldigt personlig touch.

Under utbildningens gång kikade jag redan på resten av deras utbud för att jag vill lära mig alltmer. Ser fram emot att få ta del av flera tillfällen med er och fortsätta utvecklas som tränare själv, samt utvecklas tillsammans med andra passionerade och engagerade tränare, obeskrivligt! Tack för den här gången! :)

Malin Halvarsson Personlig tränare

Mina förväntningar innan Power & Performance utbildningen var höga MEN oj vad det tog klivet över dom.

Insikter om kost, hur stor påverkan det egentligen har på vår kropp. Träningen som Andreas hade var också många insikter, mycket jag aldrig har tänkt på som tränare. Jag fick med mig många aha upplevelser på dessa 2 dagar.
Andreas och Gustaf som lärare är suveräna, deras närvaro, tydlighet och ödmjukhet får vilken människa som helst att slappna av och vara sig själv vilket gör att alla känner sig bekväma och inlärningen blir lättare.

När jag satt i bilen på vägen hem kände jag ren lycka av all kunskap och energi som vi alla gav varandra!

Nicklas Bäckström Washington Capitals

Mitt första möte med AO Performance var när jag började träna med Andreas kort efter min höftoperation. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så bra, så snabbt och jag kunde komma tillbaka till hockeyn tidigare än förväntat. Idag är jag skadefri och känner mig starkare än någonsin. Att träna stenhårt och ändå ha en skön känsla i kroppen efteråt har jag aldrig känt med någon träning tidigare.

Det här är helt klart den bästa träningen och jag rekommenderar alla hockeyspelare att träna efter AO Performances tankesätt.

Rickard Rakell Anaheim Ducks

Jag har kört med andreas i 9–10 år nu och jag kan bara säga att det har gjort en enorm påverkan på mig som hockeyspelare. Att träna med någon som inte är rädd att testa nya saker och använda ett nytt tankesätt har varit otroligt viktigt för mig och det har gjort efter alla åren vi tränat tillsammans att jag nu börjat lära känna mig egen kropp så att jag vet vad som är bäst för mig och vad som fungerar för mig för att jag ska kunna prestera på högsta nivå.

Jennifer Farde Hjärnkirurg

Efter många års tävlande i extremskidåkning med påföljande skador sa ryggen till slut stopp. Under drygt ett år drabbades jag av 15 massiva ryggskott och 3 diskbråck. Från att ha klättrat i branta berg och åkt skidor ner gick jag till bokstavligt golvläge där det till och med var omöjligt att gå till affären och köpa mjölk. Med erfarenhet från aktivt idrottande och mitt arbete som läkare provade jag alla rekommenderade rehabmetoder jag kunde komma på. Utan resultat.

Något uppgiven klev jag till slut in hos Andreas Öhgren för att testa AO Performance. Väl där möttes jag av en Andreas som entusiastiskt deklarerade att det här kommer gå att lösa. ”Men inte skidåkning igen va?” undrade jag. ”Jo. du kommer åka skidor igen”. Därefter backade han upp sin positiva bedömning med resonerande kring hela kroppens rörelsemönster, gamla skador och en imponerande kunskap i anatomi. Jag kunde knappt tro honom men resonemanget lät logiskt så jag påbörjade träningen.

Det blev en lång period med tusentals övningar men till slut kunde jag åka till snön och spänna på mig pjäxorna igen. Oslagbar känsla. Hoppas att träningsmetoden blir tillgänglig för alla som behöver den, tack Andreas!

John Carlsson Washington Capitals

Andreas!
Your spirit and intention of physical excellence is unmatched. Not many people around the globe know more about the human body and how it was made to move than you. Your work ethic and enthusiasm makes it a treat to be around you and learn from you. Thank you for all the time and effort you put into me and my career, and I’m sure many can share the same.

Keep striving for greatness and spreading your wealth of knowledge with as many people as possible, it will only make us move faster, more correctly, stronger and safer than we have before we met!

Jesper Bratt New Jersey Devils

Tack till Andreas för en fantastisk första sommarträning tillsammans med dig!
Helt sjukt vilken skillnad denna träning gjort för mig! Skillnaden på isen i år jämfört med förra året är enorm då jag känner mig mycket starkare, explosivare, uthålligare och rörligare! Testerna har även gått bättre än någonsin och framför allt på isen! Stort tack för all hjälp och ser fram emot ett fortsatt samarbete tillsammans med dig!

Matthias Mazur Tech Entrepreneur

LEARN FROM THE BEST!

I spent the weekend in Finland learning from the best ice hockey and sports conditioning coach in the world.

To understand how he prepares his athletes for the game and a career - Olympic athletes, skiers, golfers, World Champions and Stanley Cup winners.

One of my "secrets of success" is to always seek to meet the best in their field. Hop on a plane and travel to meet them if needed.

You want to learn from those who are at the very TOP of their field - even if it's a completely different industry than yours - and understand how their mind works.

The best peak performers see every little detail in everything, while still keeping a macro view of what they are working on. And they see the “little” things to change immediately. They are obsessed with details.

They are the best because they do things differently. Thank you for the great meeting Andreas and everyone who was there for the weekend. And thank you to TFW Vantaa Helsinki for hosting us with such open arms in an amazing facility.

It’s only the beginning of something very big. And a lot of good things to come.

P.S.: legs hurt!

Lars-Åke Dickfors Personlig tränare & Massör

Sättet kursledarna förmedlade kunskapen var fantastisk. Att få träna på ett kvalitativt sätt och få känna dess effekt. Förvånande i min ögon att man inte gjort detta tidigare, utan alltid kört på med de ”klassiska”övningarna eller uppläggen. Jag har redan haft två cirklar på gymet med några av övningar från kursen och kunderna blev lyriska!


Beträffande kostdelen blev vi inte påprackade hur det skulle vara, hur vi ska äta eller leva utan en bra och kvalitativ förklaring hur allt hänger ihop.

En kvalitativ och jordnära helg med fantastiska kursledare. Ser verkligen fram emot nästa kurstillfälle i november!!

Lovisa Torstensson Personlig tränare

Haft en otroligt lärorik och helt fantastisk helg tillsammans med likasinnade. Andreas och Gustav ni är så inspirerande och er passion gör hela utbildningen.

Power & Performance är utbildningen för dig som vill utvecklas ännu mera som coach och ta det ytterligare ett steg. På ett väldigt förståligt sätt får du lära dig konsten att lägga upp träningsupplägg som passar perfekt för både lag och individer, samt förstå vikten av hur stor betydelse nutritionen och sömnen har för prestation. Återigen stort tack för att ni är så fantastiska.

Emelie Persson Personlig tränare & Massör

Vill bara tacka för en grymt rolig Power Performance Norrland workshop. Jag har ett sånt härligt glädjerus i hela kroppen :)

Är imponerad hur snabbt ni fick ihop oss som grupp. Har aldrig känt mig så trygg så snabbt i en ny grupp som idag, jag är vanligtvis ganska blyg.

Magnus Pääjärvi Ottawa Senators

Jag har kört med Andreas sen jag var 16 år (11 års samarbete) och han har varit en ryggrad för mig i min karriär både fysiskt och psykiskt. Träningen är perfekt för den som vill ha power, uthållighet och hålla sig skadefri.


Det har varit många situationer i min karriär där jag borde ha blivit skadad, men tack vare träningen jag kör med AO performance så har jag redan varit där i dom utsatta lägena och stärkt upp det.
Lägg därtill Andreas mentalitet med ett jäkla go och inget dravel så har ni bästa coachen, inget snack!

benjamin hjort golfspelare

Jag träffade Andreas för första gången i oktober förra året. Jag hade haft kraftig värk i ländryggen i mer en ett år och var rädd för att inte kunna fortsätta spela golf på den nivån jag gör just nu och som jag vill i framtiden. Jag hade träffat ett tiotal olika personer som försökt men aldrig kunnat hjälpt mig med min rygg. Men redan efter 1 behandling med Andreas så kände jag skillnad i ryggen.

Nu efter 6 månader tillsammans har vi kunnat släppa fokuset på ryggen och istället kunnat lägga fokus på att sving och kropp ska fungera så bra som möjligt tillsammans. Under vårt jobb tillsammans så har sving hastigheten ökats från ca 110mph till 115mph. Vilket leder till ungefär 20meter längre drivar. Det här kommer jag alltid att vara evigt tacksam för.

Inte nog med det att jag fått hjälp med ryggen och min träning så har jag även fått en väldigt god vän och kompis i Andreas. Och jag ser verkligen fram mot att jobba tillsammans mot att bli världens bästa golf spelare!

Jag rekommenderar verkligen alla golfspelare att testa den här träningen och ta del av Andreas kunskaper.

Andrew B. Wolff MD

I am an Orthopaedic Surgeon who has worked with Andreas and his patients for over 4 years. He is extraordinarily knowledgeable and professional.
His work with many NHL players who he and I have treated together has been unparalleled. He has also spent time with me in surgery and the cadaver lab. His knowledge of anatomy is exceptional. His level work that involves patient care, anatomy, physiology and treatment of the human body is exceptional. He is also one of the best people I have ever met.

I highly recommend Andreas to everything from post op rehab to optimal performance training.

http://www.andrewwolffmd.com/

Rasmus Ristolainen Buffalo Sabres

After my week in Sweden with Andreas and AO Performance I was really excited.
I think Andreas really knows what different athletes need in their sport.
All the movement and muscles we using etc. His training style is body friendly, like personally i feel so much healthier, better, stronger and more powerful and my back pain is gone.

And I think Andreas are really good teacher and communicator. It was easy to learn new stuff quickly. Because he explained and demonstrated everything so well. Looking forward to learn more and develop together with AO Performance.

Marc Gini Coach Alpine skiing & former World Cup skier

When I flew to Stockholm in the summer of 2018, I did not know much about Andreas. I only knew that his training is different. That fascinated me and I wanted to know what's behind it. Andreas thinks differently. He thinks in movements. His understanding of every detail of a movement is unique.

After a really intense training with Andreas your body still feels fresh and agile. That's the big difference to a classic workout.

Andreas is very generous, loves what he does and has a endless energy, which is contagious. I'm looking forward to the next international summer camp to learn more from Andreas.

Nea Mikkola Coach

What do you think of this? 😀 Such an amazing weekend with AO Performance in Helsinki. The knowledge of the group were insane. Their skills and experiences were so impressive, but most of all, their presence, support and appreciation towards everyone. It was wonderful. We all lifted each other up. I felt that everything that is required to be a great coach was included this weekend. And in order to be a good coach, always strive to be better, we must constantly seek new knowledge, educate, learn and internalize all the information. Stay humble. I'm still quite confused about everything that I experienced during these few days. I grew up as a person, as a coach and as an athlete.  TACK så mycket än en gång Andreas! Du är en så otroligt bra person och fantastisk coach. (Again, thank you so much Andreas. You are an incredible person and an amazing coach) And thank you everyone, awesome weekend with you! I had so much fun!