fbpx

Behandling & Återhämtning

Behandling & Återhämtning

by
1438 1438 people viewed this event.

För att skapa förutsättningar för optimal funktion i en kropp så krävs det rätt mobilitet, rörlighet och stabilitet. Vad vi inom AO kallar att vara rörelse-effektiv.

En person med begränsad funktion kommer inte bara göra av med onödigt mycket energi, förmodligen kommer nya kompensationsmönster att skapas vilket med största sannolikhet kommer leda till skada och eller smärta.

Så för att minimera skaderisken och optimera funktion är dessa tre dagar ett måste för dig som vill ge dina klienter/patienter dom bästa förutsättningarna för ett smärtfritt liv eller att nå sina mål inom sin sport.

Dessa tekniker är extremt kraftfulla och kommer göra stor förändring för din karriär och för dina klienter/patienter.

Dessa tekniker är en stor del till att idrottare världen runt flyger vår head coach Andreas världen över för att behandla atleter på högsta nivå.

Behandlingarna är inspirerade av många mentorer så som, Robert Schleip, Tom Myers, Ida Rolf, Lenny Parracino och tusentals timmar av egen erfarenhet för att på bästa sätt kunna välja rätt teknik vid rätt tillfälle för rätt individ.

Fascia behandling är hydreringstekniker som i litteraturen nämns som bland annat fascia-release, myo-fascia release, body work structural integration etc.

Tankeprocessen bakom teknikerna är att skapa mer hydrering i vävnader så att dom olika fascia-lagren i kroppen rör sig bättre i förhållande till varandra för sen på bättre sätt kunna skapa rörelse.På så sätt skapar vi rörelsefrihet som i sin tur skapar möjligheter att välja bättre och mer kraftfulla övningar för en optimalt fungerande kropp.

Det absolut viktigaste för att få långvarig förändring är vanor.

Att skapa rätt vanor för våra klienter/patienter kommer skapa otroliga resultat över tid.

Det räcker sällan med endast en behandling eller en övning för att skapa förändring över tid. Vi behöver förstå sambandet mellan biomekanik, biokemi och framförallt soft tissue IE fascia.

Vår uppgift är hjälpa våra klienter/patienter att få rätt förutsättningar för att skapa vanor som är anpassade för just det.

När vi kan koppla ihop rätt behandling med rätt övningsval så kommer vi kunna göra stor skillnad. När vi lägger till rätt anpassad näring så blir resultaten fantastiska och långvariga.

Detta är framtiden och inom den vetenskapliga världen så kommer det hela tiden nya studier som stödjer detta.

Det är alltså inte bara vår egen empiriska forskning som ser fantastiska resultat utan även vetenskapen går helt åt detta håll.

Det som även är helt fantastiskt med dessa tekniker är att du som aldrig jobbat med manuell behandling förut kommer kunna behandla direkt med otroliga resultat och du som erfaren terapeut får ännu fler kraftfulla tekniker att lägga i din låda.

Additional Details

Kostnad - 12499 ex moms

Övrigt - Går att delbetala

11 spots left
 

Date And Time

2023-01-27 @ 09:00 to
2023-01-29 @ 17:00
 

Registration End Date

2023-01-26
 

Location

Share With Friends