Behandling & Återhämtning

För att skapa förutsättningar för optimal funktion i en kropp så krävs det rätt mobilitet, rörlighet, stabilitet och återhämtning. Detta är en självklarhet för många men vi ser idag ett behov av en utbildning som lär ut detta praktiskt. En utbildning med syftet att skapa förståelse om hur vi via effektiva behandlingstekniker med våra egna händer både på bänk och golv i kombination med rätt näring och återhämtning ur ett helhetsperspektiv kan skapa fantastiska resultat med våra klienter/patienter/atleter. Denna förståelse vill vi dela med oss utav och har därför skapat Behandling och Återhämtning - en tre dagars utbildning för dig som vill utveckla dina manuella tekniker och skapa resultat du inte trodde var möjliga.

Ifall sömnen inte vore viktig så skulle vi inte spendera en tredjedel av vårt liv sovandes. Faktum är att vi idag förlorar i genomsnitt 20 % av denna om man jämför för 100 år sedan och därför anser vi att det är i högsta prio att optimera vår sömn och återhämtning. Att förstå återhämtning är en nyckel till maximal utveckling. Därför är det extremt kraftfullt att kunna koppla ihop dessa behandlingar med rätt rörelser (övningar) Om som vi tränar kan röra sig energieffektivt och därtill ha en bra sömn och bra näring så har vi alla förutsättningar för maximal utveckling 

En person med begränsad funktion kommer inte bara göra av med onödigt mycket energi, förmodligen kommer nya kompensationsmönster att skapas vilket med största sannolikhet kommer leda till skada och eller smärta. Så för att minimera skaderisken och optimera funktion är dessa tre dagar ett måste för dig som vill ge dina klienter/patienter/atleter dom bästa förutsättningarna för ett smärtfritt liv eller att nå sina mål inom sin sport. Dessa tekniker är extremt kraftfulla och kommer göra stor förändring för din karriär och för dina klienter/patienter/atleter.

Just behandlingarna är en stor del till att idrottare världen runt flyger vår head coach Andreas världen över för att behandla atleter på högsta nivå. Behandlingarna är inspirerade av många mentorer så som, Robert Schleip, Tom Myers, Ida Rolf, Lenny Parracino och tusentals timmar av egen erfarenhet för att på bästa sätt kunna välja rätt teknik vid rätt tillfälle för rätt individ.

Behandling är hydreringstekniker som i litteraturen nämns som bland annat fascia-release, myo-fascia release, body work structural integration etc.

Tankeprocessen bakom teknikerna är att skapa mer hydrering i vävnaden så att dom olika fascia-lagren i kroppen rör sig bättre i förhållande till varandra. På så sätt skapar vi rörelsefrihet som i sin tur skapar möjligheter att välja bättre och mer kraftfulla övningar för en optimalt fungerande kropp – vi ser det som relativa vävnadsskillnader.

Det absolut viktigaste för att få långvarig förändring är vanor. Att skapa rätt vanor för våra klienter/patienter/atleter kommer skapa otroliga resultat över tid. Det räcker sällan med endast en behandling eller en övning för att skapa förändring över tid. Vi behöver förstå sambandet mellan biomekanik, biokemi och framförallt soft tissue IE fascia. Vår uppgift som tränare/terapeuter/coacher är att hjälpa våra klienter/patienter/atleter att få rätt förutsättningar för att skapa vanor som är anpassade för just det.

När vi kan koppla ihop rätt behandling med rätt övningsval så kommer vi kunna göra stor skillnad över tid. När vi lägger till rätt anpassad näring så blir resultaten fantastiska och långvariga.

Detta är framtiden och inom den vetenskapliga världen så kommer det hela tiden nya studier som stödjer detta. Det är alltså inte bara vår egen empiriska forskning som ser fantastiska resultat utan även vetenskapen går helt åt detta håll.

Foto: Hirsch produktion

Passar perfekt för: 

  • Terapeuter som vill utveckla sina hands-on tekniker som komplement till sin nuvarande expertis.
  • Massageterapeuter som vill få ännu fler kraftfulla tekniker i sin låda 
  • Personliga tränare som vill komplettera träningen med behandling
  • Fystränare som vill komplettera träningen med behandling

Information

När: 27-29 nov, klockan 09:00-17:00
Plats: Haga Health Club
Pris: 9999 ex moms

Eventuella önskemål anges i formuläret nedan.
Observera att anmälan är bindande och vid avbokning debiteras 75% av kursavgiften.

Boende

Vid behov av hotellbokning, kontakta oss här så ser vi till att du får ta del av vår bokningsrabatt.

Pris och anmälan

Välj datum:

27-29 november | Behandling & återhämtning | Haga Health Club - 9999 SEK FULLBOKAT
26-28 mars | Behandling & återhämtning | Haga Health Club - 9999 SEKVälj betalsätt

Betala med kort (privatperson/företag)
Du kan betala med Visa, MasterCard, eller American Express

Regler och villkor

• Anmälan är bindande.
• Vid avbokning senare än fyra veckor innan kursstart eller utebliven närvaro på kursdagen, debiteras 75% av kursavgiften.
• Vid avbokning med sjukintyg krediteras fakturan.
• Du kan omboka din plats till ett senare kurstillfälle (i mån av plats) fram till och med fyra veckor innan den bokade kursen. Fakturan skall då betalas vid det planerade tillfället och du har din plats tillgodo inför kommande utbildning.[stripe name="AO Performance" description="BehandlingÅterhämtning" amount="1249875" checkout_button_label="PAY {{amount}}!" billing="true" success_redirect_url="454?courseID=8232" failure_redirect_url="2438?courseID=8232" payment_details_placement="below" ][/stripe]
Betala genom fakturaFaktureringsadress

Fält markerade med * är obligatoriska

Regler och villkor

• Anmälan är bindande.
• Vid avbokning senare än fyra veckor innan kursstart eller utebliven närvaro på kursdagen, debiteras 75% av kursavgiften.
• Vid avbokning med sjukintyg krediteras fakturan.
• Du kan omboka din plats till ett senare kurstillfälle (i mån av plats) fram till och med fyra veckor innan den bokade kursen. Fakturan skall då betalas vid det planerade tillfället och du har din plats tillgodo inför kommande utbildning.